Yhteystiedot

Sulkapallovalmentaja
Henri Norio
puh. 0400-160027
henri.norio@gmail.com

Valmentaja Henri Norio

Olen pelannut sulkapalloa jo yli 20-vuotta ja viimeiset 15-vuotta SM-tasolla Valio-luokassa. Nykyisin olen siirtynyt valmennuksen puolelle auttamaan pelaajia kehittymään tässä erityisen monipuolisessa ja haastavassa lajissa. 

Toimin sulkapallovalmentajana HLK:n Meilahden liikuntakeskuksessa, Pontus Jäntti Sulkapallokoulussa ja sulkapalloseura DRIVE:ssä sekä myös keikkavalmentajana Vierumäen urheiluopistolla.


Sulkapallo on äärimmäisen monipuolinen laji, jossa tarvitaan nopeutta, räjähtävyyttä, tekniikkaa ja taitoa sekä kestävyyttä. Kaiken päälle tarvitaan lisäksi henkisesti sitkeää pelaajaa, joka ei hevillä näytä vastustajalle luovuttamisen merkkejä. Sulkapallon valmennusfilosofia muodostuu monipuolisuudesta eli pyritään kehittämään kaikkia ominaisuuksia hyvälle tasolle, jotta pelaajalla ei ole varsinaisia heikkouksia. Tämän perustaitojen harjaantumisen jälkeen pelaajasta koulitaan esiin hänen vahvuudet, joita hyväksikäyttäen ja edelleen vahvistaen rakennetaan pelaajalle syömähampaat. Pisteet pelissä tehdä vahvuuksien kautta ja heikkouksia peitellen! Näistä asioista lisää tunneillani.

Tervetuloa nopeimman pelin maailmaan!

Henri Norio

img_3331_22.jpg

Valmentaja Lauri Nuorteva

Ammattivalmentaja ja SM-tason sulkapalloilija. Innokas ja motivoitunut valmentaja auttamaan uusia ja kokeneita pelaajia eteenpäin lajissa. Pitää monipuolisia treenejä, jotka sisältävät myös paljon fyysisiä ja motorisia harjoitteita. Valmentajana myös sulkapalloliiton nuorten maajoukkueryhmissä.

Valmentaja Kasperi Salo

Valmennus on aina kiehtonut minua ja ensiaskeleet siihen sain jo oman peliurani aikana. Pelasin ammattikseni sulkapalloa, mutta samalla tein valmennuskeikkoja niin seuroille kuin firmoille.

Sulkapalloammattilaisen elämä kun ei pyörinyt pelkästään hanhensulkaa lyödessä. Peliurani jälkeen valmennus otti isompaa roolia elämästäni ja se johdatteli minut seuran toiminnanjohtajan/päävalmentajan rooliin.
Sen jälkeen olen toiminut Suomen maajoukkuevalmentajana ja urani kohokohta oli juuri käydyt Lontoon Olympialaiset, jossa toimin Ville Långin ja Anu Niemisen valmentajana.
Valmennuksessa kiehtoo lähinnä se että pystyn auttamaan muita ja saamaan heille onnistumisen sekä ilon hetkiä. Toki yhteiskunnallinen vastuu nuorista on myös tärkeässä roolissa.  
Huipputasolla valmentaessa on hienoa nähdä kuinka pelaajat kehittyvät ja ovat siten taas yhden askeleen lähempänä omia unelmiaan. Omalla uralla sain apua monelta huippuvalmentajalta ja haluan jakaa
niitä oppeja eteen päin myös muille pelaajille.

Saavutukset pelaaja:
Useampi Suomenmestaruus, Ateenan Olympialaiset, Eurooppa Tourneen kokonaiskilpailun voitto, paras maailmanlistasijoitus 17. 

Valmentajana:
Suomen maajoukkuevalmentajana monet arvokilpailut ja Lontoon Olympialaiset. Ville Långin henkilökohtainen valmentaja. 

Nähdään hallilla!

Kasperi Salo