Yhteystiedot

Sulkapallovalmentaja
Henri Norio
puh. 0400-160027
henri.norio@gmail.com

Valmentaja Henri Norio

Olen pelannut sulkapalloa jo yli 20-vuotta ja viimeiset 15-vuotta SM-tasolla Valio-luokassa. Nykyisin olen siirtynyt valmennuksen puolelle auttamaan pelaajia kehittymään tässä erityisen monipuolisessa ja haastavassa lajissa. 

Toimin sulkapallovalmentajana HLK:n Meilahden liikuntakeskuksessa, Pontus Jäntti Sulkapallokoulussa ja sulkapalloseura DRIVE:ssä sekä myös keikkavalmentajana Vierumäen urheiluopistolla.


Sulkapallo on äärimmäisen monipuolinen laji, jossa tarvitaan nopeutta, räjähtävyyttä, tekniikkaa ja taitoa sekä kestävyyttä. Kaiken päälle tarvitaan lisäksi henkisesti sitkeää pelaajaa, joka ei hevillä näytä vastustajalle luovuttamisen merkkejä. Sulkapallon valmennusfilosofia muodostuu monipuolisuudesta eli pyritään kehittämään kaikkia ominaisuuksia hyvälle tasolle, jotta pelaajalla ei ole varsinaisia heikkouksia. Tämän perustaitojen harjaantumisen jälkeen pelaajasta koulitaan esiin hänen vahvuudet, joita hyväksikäyttäen ja edelleen vahvistaen rakennetaan pelaajalle syömähampaat. Pisteet pelissä tehdä vahvuuksien kautta ja heikkouksia peitellen! Näistä asioista lisää tunneillani.

Tervetuloa nopeimman pelin maailmaan!

Henri Norio

img_3331_22.jpg

Valmentaja Lauri Nuorteva

Ammattivalmentaja ja SM-tason sulkapalloilija. Innokas ja motivoitunut valmentaja auttamaan uusia ja kokeneita pelaajia eteenpäin lajissa. Pitää monipuolisia treenejä, jotka sisältävät myös paljon fyysisiä ja motorisia harjoitteita. Valmentajana myös sulkapalloliiton nuorten maajoukkueryhmissä.

Valmentaja Olli Rusama