Yhteystiedot

Sulkapallovalmentaja
Henri Norio
puh. 0400-160027
henri.norio@gmail.com

Jo yli 10-vuotta sulkapallovalmennusta Meilahden liikuntakeskuksessa!

Tarjoamme sulkapallovalmennusta ja intensiivikursseja Suomen huipulta aloittelijoista aktiivipelaajiin.

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa 4-8 pelaajan ryhmissä. Alkeisryhmissä pääset hyvin alkuun uuden harrastuksen parissa, jatkotason rymissä voit kehittää taitojasi aina kilpatasolle asti - tai aloita osallistumalla sulkapallokurssille! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja aina voi oppia lisää.

Tule sulkapallovalmennukseen Helsingin Meilahden liikuntakeskukseen. Halli on uusi ja omaa erinomaiset olosuhteet pelata sulkapalloa. 

Sulkapallon 3 h tekniikkakurssi järjestetään maaliskuussa LA 4.3.2023 klo 10:30-13:30

ILMOITTAUDUN MUKAAN JA VARAA PAIKKASI KURSSILTA! Ilmoittaudu sulkapallokurssille

Opi lyönti- ja liikkumistekniikan perusteet

Sulkapallon tekniikkakurssit järjestetään Helsingissä Meilahden liikuntakeskuksessa. Kurssin hinta on 70 euroa. Kurssin hinta sisältää 3 tunnin valmennuksen, kentät, harjoituspallot ja tarvittaessa myös sulkapallomailan kurssin ajaksi. Kurssilla harjoitellaan paljon teknisiä asioita ja erillaisia lyöntejä. Lue lisää sulkapallokursseista

SULKAPALLON VIIKKOVALMENNUS JATKUU JÄLLEEN KEVÄTKAUDELLA 2023

Kevätkauden ryhmiä muodostetaan! Uudet ryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäiset harjoitukset ovat ma 9.1.2023. Tutustu ryhmiin täällä. Voit myös tiedustella oman harjoitusryhmän perustamista sekä ennakkoilmoittautua kevään/syksyn ryhmiin.

Ota yhteyttä valmentajaan

Sähköposti: henri.norio@gmail.com
Matkapuhelin: 0400-160027

Powered by:

fz_logo_inno.jpg