Yhteystiedot

Sulkapallovalmentaja
Henri Norio
puh. 0400-160027
henri.norio@gmail.com

Jo 10-vuotta sulkapallovalmennusta Meilahden liikuntakeskuksessa!

Tarjoamme sulkapallovalmennusta ja intensiivikursseja Suomen huipulta aloittelijoista aktiivipelaajiin.

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa 4-8 pelaajan ryhmissä. Alkeisryhmissä pääset hyvin alkuun uuden harrastuksen parissa, jatkotason rymissä voit kehittää taitojasi aina kilpatasolle asti - tai aloita osallistumalla sulkapallokurssille! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja aina voi oppia lisää.

Tule sulkapallovalmennukseen Helsingin Meilahden liikuntakeskukseen. Halli on uusi ja omaa erinomaiset olosuhteet pelata sulkapalloa. 

SULKAPALLON VIIKKOVALMENNUS JATKUU KEVÄTKAUDELLA 2019

Kevätkauden ryhmiä muodostetaan! Uudet ryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäiset harjoitukset ovat ma 14.1.2019. Tutustu ryhmiin täällä. Voit myös tiedustella oman harjoitusryhmän perustamista sekä ennakkoilmoittautua kevään/syksyn ryhmiin.

Sulkapallon tekniikkakurssit lauantaisin KEVÄT 2019

Opi lyönti- ja liikkumistekniikan perusteet

Kevään 2019 kurssit:
- La 26.1. klo 10-13
- La 16.2. klo 10-13
- La 16.3. klo 10-13

Ilmoittaudu nyt mukaan kurssille!

Sulkapallon tekniikkakurssit järjestetään Helsingissä Meilahden liikuntakeskuksessa. Kurssien hinta on 60 euroa. Kurssin hinta sisältää 3 tunnin valmennuksen, kentät, harjoituspallot ja tarvittaessa myös sulkapallomailan kurssin ajaksi. Kurssilla harjoitellaan paljon teknisiä asioita ja erillaisia lyöntejä. Lue lisää sulkapallokursseista

Ilmoittaudu sulkapallokurssille

Ota yhteyttä valmentajaan

Sähköposti: henri.norio@gmail.com
Matkapuhelin: 0400-160027

Powered by:

fz_logo_inno.jpg