Yhteystiedot

Sulkapallovalmentaja
Henri Norio
puh. 0400-160027
henri.norio@gmail.com

Sulkapallokurssit

Järjestämme Meilahden liikuntahallissa sulkapallon tehokursseja: Sulkapallon peruskurssi, jatkotason kurssi ja nelinpelin sulkapallokurssi. Lisäksi meiltä on mahdollisuus tilata myös räätälöityjä kursseja esimerkiksi omalle peliporukalle.

Sulkapallon tekniikkakurssi 

Opi lyönti- ja liikkumistekniikan perusteet: 

Sulkapallokurssin hinta on 60 euroa sisältäen 2 tunnin kurssin, kentät, harjoituspallot ja valmennuksen sekä tarvittaessa myös lainamailan kurssin ajaksi. Minimi osallistujamäärä kurssin järjestämiselle on 4 henkeä.

Tule mukaan huippuvalmennukseen - aloita se sulkapallokurssilla! Ilmoittaudu sulkapallokurssille 

 

Sulkapallon peruskurssi

Peruskurssilla saat tehopaketin sulkapallon perusteista.

Mailaotteet ja peruslyöntien harjoittelua kuten Clear, Drop ja Smash. Verkkopelin alkeet eli verkkodrop, verkkorullari, rush ja lob sekä liikkumistekniikan alkeet. Syöttö ja syötön vastaanottaminen.

 

Jatkotason sulkapallokurssi

Jatkotason kurssilla syvennetään ja monipuolistetaan jo opittuja sulkapallon taitoja.

Harjoitellaan leikattuja lyöntejä, hämättyjä 'double action' -verkkopelilyöntejä, ja muita erikoislyöntejä. Liikkumistekniikan yhdistäminen erilaisiin lyönteihin ja nopeampaan tempoon. Erikoisemmat lyhyet ja swip -syötöt sekä syötön vastaanottaminen.

Nelinpelin sulkapallokurssi

Nelinpelinkurssilla opit perusasiat nopeasta ja näyttävästä pelimuodosta.

Nelinpelin idea ja säännöt, nelinpelin hyökkäys ja puolustukuviot, nelinpelin erikoislyönnit ja liikkuminen. Verkkopelaaminen ja takakenttäpelaaminen. Syöttö ja syötön vastaanottaminen.

Räätälöidyt sulkapallokurssit

Sulkapallokurssi räätälöitynä toiveiden mukaan. Tilaa esimerkiksi omalle peliporukallesi tai työpaikan liikuntajaostolle kurssimuotoinen valmennus.

Kysy lisää suoraan valmentajalta.